Mások ezeket rendelték






Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"






Feta
Pasztörizált tejből készítjük, baktériumkultúrával, természetes tejoltóenzimmel, és tengerisóval. Eredeti görög recept szerint. Fogyasszák egészséggel! Súlya körülbelül 25 dkg,ami változhat.

Tojás
Háztáji gazdaságunkban hagyományos tartás és takarmányozás jellemzi a tojástermelést.Gmo és antibiotikum mentes. A Magyarországi háztáji és kistermelői tojótyúkok a takarmboltokból szinte kizárólag gmo-való terhelt alapanyagot tartalmazó tápot kapnak. Csak a tudatos baromfi tartó ragaszkodik a drágább és nehezebben beszerezhető gmo mentes és biztonságos takarmány hoz. A fogyasztók számára a fészekkész étkezési tojást csomagoljuk újrahasznosított alapanyagból készült tojástartókba. A közösség számára fölajanlott mennyiségnél nincs relevanciája a tömeg és méret szortimentnek, továbbá a fogyasztó érzékelje hogy nálunk nem futószalagon irányított termelésben élnek és termelnek a tyúkok. Nálunk nincs egyforma tojás, mégha néha úgyis tűnhet mintha olyan egyformák mint két tojás. Fogyasztóink észrevételeit várjuk és ha úgy adódik akkor az állomány bővíthető. Az tyúkjaink egészségesek és az állategészségügyi előírásoknak megfelelően a tervezett időpontban szalmonella mintavétel történik. Ezen vizsgálatok eredményei mindig negatív volt, tehát szalmonella mentesség igazolt. Jó étvágyat kívánunk! Egy doboz 10 db tojást tartalmaz.