Mások ezeket rendelték
Caciotta, Toszkán házisajt
A Caciotta egy az 1960-as években népszerűvé vált Toszkán házisajt. Általában a közép olasz régiókban készítik. Kecsket és tehéntejből hozzuk az Önök kosarába. A készítés módjából következik, hogy a caciotta egy lágyabb tésztájú, enyhén savanykás, vajas aromájú sajt, amely az érlelés során keményebb állagot, és pikánsabb ízeket is elérhet. Sajtjaink 4 hetes érés után kerülnek értékesítésre! Érdemes kipróbálni, egy kis mediterrán hangulatott csepmész az otthonukba.... Súlya kb 25 dkg, ami változhat aszerint,hogy mennyire ugrik meg a bicskánk! Jó szívvel ajánljuk mindazoknak akik szívesen kóstolnak különlegesebb ízeket!
Mozzarella
Porta Mozzarella Dél Olaszországból származó szálas szerkezetű, porcelánfehér gyúrtsajt. Készítése során a "sajttésztát" gyúrjuk, nyújtjuk majd kis gombócokká formáljuk, sós lében kínáljuk. Kecske és tehéntej keverékéből készítjük, baktériumkultúrát, jódmentes tengeri sót és természetes tejoltót adunk hozzá.Tartósítószert nem tartalmaz. Súlya adagonként kb 200 g
Tarhonya 400 g
Egyszerű és finom köret.... szinte minden mellé passzol. Formája olyan, mint a boltban kapható gépi változaté, az íze viszont abszolút házi...