Mások ezeket rendelték

Mangalica paprika nélküli kolbász - 1 pár, érett
Érettebb, körülbelül 1 hónapot érlelt kolbász. Az ár a pontos súly függvényében változhat! Egy csomag tartalma: 1 pár, kb 0,25 kg. Hagyományos technológia alapján készült, bükkfán füstölt termék. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes! Összetevők: mangalica hús (60%), sertés hús (20%), mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény, szerecsendió

Mangalica paprikás kolbász -1 pár, érett
Érettebb, körülbelül 1 hónapot érlelt kolbász. Az ár a pontos súly függvényében változhat! Egy csomag tartalma: 1 pár kolbász, kb 0,25 kg. Hagyományos technológia alapján készült, bükkfán füstölt termék. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes! Összetevők: mangalica hús (60%), sertés hús (20%) mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt kömény, őrölt feketebors






Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"