Házi jellegű szilvalekvár cukorral, tartósítószer nélkül. Ősszetevők: szilva, répacukor, fahéj. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcstartalmú feketeribizli szósz. Ajánljuk például rántott camembert mellé vagy natúr joghurt ízesítésére. Összetevők: feketeribizli (min 65%), cukor, citromsav, citrompektin.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi feketeszeder lekvár magok nélkül. Összetevők: feketeszeder, répacukor, citromsav, citrompektin. Kifutó termék. Ha elfogy, már nem készítünk újat.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav.
Frissen szedve. A leveleket alulról öngyujtoval érdemes "kipattogtatni" sokkal jobban kioldódnak az illóolajak, változik is az íz. Laurus nobilis a becses neve. 20 db / Cs. Papirzacskóban kerül hozzád.
Vegyesen gyümölcs kompót fűszerekkel. 5 üveg bemutató termèk, a többit majd tèlen ;) Összetevők változó arányban.szilva körte füge barack ,szűrt ví fahéj, szegfűszeg, csillagánizs, cukor, borkősav. 720 ml és üvegben.
Kicsit lágyabb édeskés, mustár. Fehér husokhoz, saliöntetnek ajánlom. 220ml Összetevők. Mustarmag, sült füge, szűrt víz ecet, cukor, só.
Orsótésztának is hívjuk, de fusilli a becsületes neve. Felhasználása nagyon sokoldalú: lehet köretként, szaftos húsokhoz, pörkölthöz, lehet tésztasalátában hidegen vagy melegen, rakott egytálételekben - mindenhez finom. Főzéskor megdagad, igazán kiadós! 400g/ csomag