Magas gyümölcslé-tartalmú eper gyümölcsszörp. Összetevők: eperlé, cukor, víz, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Erdei vegyes bogyósgyümölcs lekvár. Az idei Magyar Ízek Versenyén arany minősítéssel díjazott termék. Összetevők: fekete szeder, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, málna, szamóca, répacukor, citromsav, citrompektin. Felbontás után hűtve tárolandó.
75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Házi jellegű szilvalekvár cukorral, tartósítószer nélkül. Ősszetevők: szilva, répacukor, fahéj. Felbontás után hűtve tárolandó.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Házi feketeszeder lekvár magok nélkül. Összetevők: feketeszeder, répacukor, citromsav, citrompektin.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeszeder gyümölcsszörp. Az Magyar Ízek Versenyén bronz fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeszederlé (min. 61%), cukor, víz, citromlé, citromsav. Felbontás után hűtve tárolandó.
Saját receptünk alapján készült tökmagkrémünket különösen a fokhagymát kedvelőknek ajánljuk! Pirítósra kenve a családunk nagy kedvence.
Orsótésztának is hívjuk, de fusilli a becsületes neve. Felhasználása nagyon sokoldalú: lehet köretként, szaftos húsokhoz, pörkölthöz, lehet tésztasalátában hidegen vagy melegen, rakott egytálételekben - mindenhez finom. Főzéskor megdagad, igazán kiadós! 400g/ csomag