A chilis - fokhagymás tökmagkrémünk egy kellemesen csípős krém. Fogyaszthatjuk húsokra, tésztára, sajtok mellé....
Vékony, hajfonatra emlékeztető, csavart tészta. Formáját főzés után is megtartja, viszont nem dagad meg. Tésztasalátákba ajánlom, de padlizsánnal, ricottával, és tenger gyümölcseivel is el tudom képzelni. 400g/csomag
Finom,roppanós csemege uborka . Vegyszermentesen termesztett uborkából készült, tartósítószer nélküli termék. Uborkák mérete:6-9 cm Felöntőlé tartalma:ivóvíz,ecet ,só ,cukor, kapor, babérlevél, egész bors, koriander, mustármag, szegfübors. Súlya: 650g /350 g Hőkezeléssel tartósítva,ezért felbontás után célszerű hütőszekrényben tárolni. A kiürült üvegeket visszavárjuk!
Csemege ízesítésű uborka mézzel, almaecettel, kaprosan készítve. 580 ml üvegben , enyhébb savasság, az uborka húsába pedig behatolt a mèz aromája èss naggyon ropog szerintem paradès lett.
Csipkebogyó lekvár hagyományosan passzírozva. Igyekszem a vitamintartalmát megőrizve elkészíteni. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve készült 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.
Csipkebogyó szörp, hagyományosan passzírozva, tartósítószer hozzádadása nélkül, cukorral édesítve. Magas gyümölcstartalommal, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtést igényel. Köszönöm, ha az üveget visszahozzák.
Csípős fűszerpaprika őrleményünkhöz egy kiváló fajta csípős fűszerpaprikát termesztünk, melynek a csípőssége mellett a színe is kiemelkedő. Feldolgozása ugyanazzal az eljárással készül, mint az édes paprikáé, csípőssége ellenére még a kézi válogatást is elvégezzük. Kolbásztöltésekhez elengedhetetlen.
Jalapeno & Só. 100 gr termek~150 gr paprika felhasználásával készült.
Paradicsom, jalapeno alap ananasszal szilvával, körtèvel , némi füst. 100 ml Hambiba, BBQ husokhoz.
kellemesen csipős. Összetevők:uborka, vöröshagyma ,jalapeno lè,szűrt víz ,cukor só, ecet. 720 ml üvegben