A sárgabarack lekvár hagyományos módon főzve, kevergetve készült, míg a megfelelő sűrűséget el nem éri. Cukor hozzáadásával, tartósítószer nélkül készül, vegyszermentes gyümölcsből, hőkezeléssel tartósítva, ezért felbontás után hűtőben tartandó. A termék 370 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
100%-ig vegyszer és tartósítószermentes! Összetevők: Sárgabarack, cukor 220 ml
Kertünkben van pár hálás szilvafa, melyek vegyszermentesen is rengeteg gyümölcsöt adnak nekünk. Most épp befőttet készítettünk belőle fahéjjal, szegfűszeggel és cukorral ízesítve, 720 ml-es kiszerelésben. A terméket hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szilvákat magozva teszem az üvegbe így nem érhet minket meglepetés fogyasztása közben. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza.
~250 gr\üveg több napig sült/főtt. Cukor került bele 15 kg nyers szilvahoz kb 50 -60 dkg.ebbol lett 6 kg lekvár.
Saját termesztésű Othelló és Izabella szőlő levendulával összefőzve, elég karakteres lekvárral sikerült, kis pektinnel, a sűrűbb állagért. A lekvárt cukorral édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
A diót még csontosodás előtt leszedem a fáról, vigyázva, hogy csak egészséges zöld dió kerüljön a kosaramba. Ezután jön az igazán izgalmas és időigényes várakozás. És végre elkészült a különleges befőtt amit cukorral édesítek, fűszerekkel ízesítek, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
A zölddiót időben leszedve, áztatva almával lágyítva. Kellemes semmihez sem hasonlítható íze van. Cukorral édesítve tartósítószer hozzáadása nélkül készül, 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.