500 g Sós fonott kalácsunk vajjal és madre kovásszal készül, lassú kelesztéssel a legjobb íz és a hosszú eltarthatóság érdekében. Összetevők: árpa maláta, búzaliszt, búza maláta, cukor, madre kovász, tejpor, tojás, só, sütőélesztő, vaj, víz Allergén: glutén, tejcukor, tejfehérje, tojás
A kakaós csiga egy 100% holland kakaóval, kovásszal és vajjal készült prémium leveles sütemény, frissen sütve. Összetevők: árpamaláta, búzaliszt, búza maláta, cukor, kakaó, madre kovász, tejpor, só, sütőélesztő, vaj, víz Allergén: glutén, tejfehérje, tejcukor
250 g Fonott kalácsunk vajjal és madre kovásszal készül, lassú kelesztéssel a legjobb íz és a hosszú eltarthatóság érdekében. Összetevők: árpa maláta, búzaliszt, búza maláta, cukor, madre kovász, tejpor, tojás, só, sütőélesztő, vaj, víz Allergén: glutén, tejcukor, tejfehérje, tojás
A kenyereimből készült morzsa. Ugyanúgy használható, mint a zsemlemorzsa. Fajtától függően tartalmaz még extra szűz olívaolajat, tökmagot, diót, napraforgómagot, illetve készítek vegyes morzsát is. Vákuumcsomagolásban kínálom eladásra, viszont felbontás után ajánlom csatos üvegbe áttenni!
Vajjal, kölessel, lenmaggal és teljes kiőrlésű liszttel készült egészséges, kovászos pogácsa, frissen sütve. Összetevők: árpamaláta, búzaliszt, búza maláta, búzakorpa, köles, lenmag, napraforgómag, madre kovász, rozsmaláta liszt, sajt, só, sütőélesztő, szezámmag, teljes kiőrlésű zabtöret, vaj, víz Allergén: glutén, tejcukor, tejfehérje, tojás, szezámmag
HÉTFŐ 21 ÓRÁIG RENDELHETŐ! Vegyszermentes gabonából készült, adalékmentes, 100% rozs kenyér, melyhez frissen őrlöm meg a gabonát, a lisztből pedig semmit sem szitálok ki. Nagyon magas a rosttartalma, tápláló, laktató, egészséges. Hűtős, hosszú kelesztéssel készül a könnyebb emészthetőség érdekében. Tárolásnál érdemes figyelembe venni, hogy magas hidratációjú (sok vizet tartalmaz), tehát NEM szabad nylon zacskóba tenni, vagy olyan helyre, ahol befülledhet, fontos, hogy tudjon "levegőzni". Én egyszerűen rácson szoktam tárolni, de vágott felével lefelé vágódeszkára is lehet tenni (a vágott fele nem szárad ki), konyharuhába, vászon kenyeres zsákba csomagolni, fa kenyértartóba tenni, ezek mind jó megoldások. Szeletekre vágva nagyon jól fagyasztható, az ember csak annyit vesz ki, amennyire éppen szüksége van. Ha netán maradva, vékonyra szeletelve, megszárítva, kiváló prézli készíthető belőle! Összetevői: frissen őrölt, hántolt rozs, víz, patikai só, őrölt kömény Ára a pontos súly függvényében változhat! Fél kilós esetében a kilós kenyeret vágom félbe!
Teljes kiőrlésű rozslisztből készült kovászos magos kifli Összetevők: árpamaláta, búzaliszt, lenmag, napraforgómag, rozskovász, sertészsír, só, sütőélesztő, szezámmag, szójadara, teljes kiőrlésű rozsliszt, tejpor, zab, víz Allergén: glutén, tejfehérje, tejcukor
300 g Mákos babkánk vajjal és madre kovásszal készül, lassú kelesztéssel a legjobb íz és a hosszú eltarthatóság érdekében. Összetevők: árpa maláta, baracklekvár, búzaliszt, búza maláta, cukor, mák, madre kovász, narancs, tejpor, tojás, só, sütőélesztő, vaj, víz Allergén: glutén, tejcukor, tejfehérje, tojás
HÉTFŐ 21 ÓRÁIG RENDELHETŐ! Vegyszermentes gabonából készült, adalékmentes, rozskovászos tönkölykenyér, melyhez frissen őrlöm meg a gabonát, a lisztből pedig semmit sem szitálok ki. Nagyon magas a rosttartalma, tápláló, laktató, egészséges. Hűtős, hosszú kelesztéssel készül a könnyebb emészthetőség érdekében. Tárolásnál érdemes figyelembe venni, hogy magas hidratációjú (sok vizet tartalmaz), tehát NEM szabad nylon zacskóba tenni, vagy olyan helyre, ahol befülledhet, fontos, hogy tudjon "levegőzni". Én egyszerűen rácson szoktam tárolni, de vágott felével lefelé vágódeszkára is lehet tenni (a vágott fele nem szárad ki), konyharuhába, vászon kenyeres zsákba csomagolni, fa kenyértartóba tenni, ezek mind jó megoldások. Szeletekre vágva nagyon jól fagyasztható, az ember csak annyit vesz ki, amennyire éppen szüksége van. Ebben a kenyeremben pelyhesített mák van (közvetlenül a tésztába kerülés előtt pelyhesítem. Hogy miért így kerül bele? Azért, mert ha egészben hagynám, csak végigszaladna az emésztőrendszerünkön, így viszont jobban tud hasznosulni. Másrészről mivel a gép szétnyomja a szemeket, ezért kiszabadul a mák olaja, ami finoman átjárja az egész kenyeret. Összetevői: frissen őrölt, hántolt tönkölybúza, víz, frissen őrölt, hántolt rozs, mák, extra szűz olívaolaj, patikai só Ára a pontos súly függvényében változhat! Fél kilós esetében a kilós kenyeret vágom félbe!
600 g Mindennapi kenyerünk 15% teljes kiőrlésű graham és rozs liszt tartalommal készül hagyományos kovászos technológiával 36 óra alatt. Élesztőt, tejet, és tojást nem tartalmaz. Összetevők: búzakenyér liszt, kovász, teljes kiőrlésű búza liszt, teljes kiőrlésű rozs liszt, só, víz Allergén: glutén
HÉTFŐ 21 ÓRÁIG RENDELHETŐ! Vegyszermentes gabonából készült, adalékmentes, rozskovászos, napraforgómagos, tönkölykenyér, melyhez frissen őrlöm meg a gabonát, a lisztből pedig semmit sem szitálok ki. Nagyon magas a rosttartalma, tápláló, laktató, egészséges. Hűtős, hosszú kelesztéssel készül a könnyebb emészthetőség érdekében. Tárolásnál érdemes figyelembe venni, hogy magas hidratációjú (sok vizet tartalmaz), tehát NEM szabad nylon zacskóba tenni, vagy olyan helyre, ahol befülledhet, fontos, hogy tudjon "levegőzni". Én egyszerűen rácson szoktam tárolni, de vágott felével lefelé vágódeszkára is lehet tenni (a vágott fele nem szárad ki), konyharuhába, vászon kenyeres zsákba csomagolni, fa kenyértartóba tenni, ezek mind jó megoldások. Szeletekre vágva nagyon jól fagyasztható, az ember csak annyit vesz ki, amennyire éppen szüksége van. Összetevői: frissen őrölt, hántolt tönkölybúza, víz, frissen őrölt, hántolt rozs, bio napraforgómag, patikai só Ára a pontos súly függvényében változhat! Fél kilós esetében a kilós kenyeret vágom félbe!
HÉTFŐ 21 ÓRÁIG RENDELHETŐ! Vegyszermentes gabonából készült, adalékmentes, 100% rozs kenyér, melyhez frissen őrlöm meg a gabonát, a lisztből pedig semmit sem szitálok ki. Nagyon magas a rosttartalma, tápláló, laktató, egészséges. Hűtős, hosszú kelesztéssel készül a könnyebb emészthetőség érdekében. Tárolásnál érdemes figyelembe venni, hogy magas hidratációjú (sok vizet tartalmaz), tehát NEM szabad nylon zacskóba tenni, vagy olyan helyre, ahol befülledhet, fontos, hogy tudjon "levegőzni". Én egyszerűen rácson szoktam tárolni, de vágott felével lefelé vágódeszkára is lehet tenni (a vágott fele nem szárad ki), konyharuhába, vászon kenyeres zsákba csomagolni, fa kenyértartóba tenni, ezek mind jó megoldások. Szeletekre vágva nagyon jól fagyasztható, az ember csak annyit vesz ki, amennyire éppen szüksége van. Ha netán maradva, vékonyra szeletelve, megszárítva, kiváló prézli készíthető belőle! Összetevői: frissen őrölt, hántolt rozs, víz, patikai só Ára a pontos súly függvényében változhat! Fél kilós esetében a kilós kenyeret vágom félbe!