Apróhúsételekhez (gulyásnak, pörköltnek, tokánynak) és főzve vagdalt húsokhoz használható fel. Szaftos, omlós húsrész, levesnek kiváló. Nagyon finom leveshúsnak különböző mártásokkal.
A húsrészek tisztítása során keletkező hártya, faggyú, hús és inak keveréke.
Azok számára ajánljuk, akik ránk bízzák a döntést ha pörkölthöz való húsról van szó. Kerülhet bele nyak, szegy és lapocka hús egyaránt.
A szegy a marha mellrészéből származó hús, amely két izomból áll: egy sovány húsrészből és egy zsírosabb darabból. Igazi amerikai klasszikus melynek elkészítése nem igényel sok munkát, türelmet viszont annál inkább. A pontos elkészítési idő nehezen felbecsülhető, mivel a hús vastagságától és zsírtartalmától függ. Egyben sütve, alacsony hőfokon grillezve akár 12 óráig is készül.



Saját tartású állományunkból sertés és marhahús felhasználásával bükkfán füstölt kolbász! Fűszereken kívül más adalékanyagot nem tartalmaz! 1pár körülbelül 500gramm. Száradás miatt az egységár változhat!
Egy szál kb. 500 gramm. A szalámi marha és sertéshúsból készül. Bükkfán füstölve. Húson és fűszereken kívül mást nem tartalmaz. Az árazás füstölés után 10 nappal történik. Száradás miatt az egységár változhat!

20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható sertéshúsból készült parizerünk. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.
20 és 30 dkg-os kiszerelésben kapható sertéshúsból, saját készítésű sajt felhasználásával készült parizerünk. Az ár a súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.
A magashátszín felső részéből, valamint a rostélyos középső húsrészéből áll. Ha egy vastagabb ribeye steak-en rajta marad a bordacsont akkor tomahawk steak-ről beszélünk, mely kedvelt és látványos formánja a húsnak. A ribeye steak-et zsírtartalma miatt nem kell bepácolni. Egyszerűen csak dörzsöljük be sóval és borssal, így nem fedjük el jellegzetes marha ízét.
Nitritet és tartósítószert NEM tartalmaz! Duroc, Hampshire és Pietrain állatok feldolgozása során lapocka és comb részből készült, hagyományosan pácolt, bükkfán füstölt sonka. Kiszerelés kb 1 kg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: sertés hús, étkezési só, feketebors, koriander, fokhagyma, babérlevél Tárolás: + 15 °C alatti, száraz környezetben, napfénytől elzártan. Megfelelő tárolási feltételek mellett minőségét megőrzi a gyártástól számított 180 napig.
Gazdaságunk által előállított takarmányon hízlalt hagyományos tartásból származó sertéshúsból készült! Laktózmentes termék!