Mások ezeket rendelték






Jóska Bátyám Kedvence 300g
Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam, ezért róla neveztem el. Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú), félkemény sajt. 2021-ben és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontja a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb. 250-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed"

Csemegekukorica
Friss, zsenge csemegekukorica csütörtök reggeli szedésből. Utolsó vásárlási lehetőség idén!

Elefánt fokhagyma
Szereted a fokhagymát csak éppen nem pucolni? Ez a megoldás :) az 1 fejre vonatkozik. Vacsira egy gyors olio én felesben használom simaval.valami jó kis sajt , itt 52 hétig érlelt gouda potyogott rá. Valójában közelebbi rokonságban áll a pórèhagymaval mint a fokhagymával. Kicsit enyhébb mint a normál. De a jellegzetes fokhagyma íze megvan. Augusztus végétől ultethető. Kb 10honapig tárolható egyébként. 15 cm mélyen 25 cm távolságra és 30-40 cmes sorkoz. Szereti az agyagos homokos talajt. Tápanyag igénye nagy . Öntozni növekedesi időszakban szükséges.Szüret július eleje -közepe táján. Mindig a legnagyobb gerezdeket ultesd el bármilyen nagy is a kísértés a megevèsre xD minimum 4 gerezd egy fej. A szakirodalom szerint akár 2!!!! Kgos fejeket is el lehet érni . 33 dekas volt a legnagyobb amit láttam.