1-1,5 nap a sütőben 140 fokon kb időnként rakeverve, a végén egy kis főzés kevergetessel hogy elerjuk a kívánt állagot utána nehany erősebb löttyintès a kedvenc rumomból, egy kis cukor osszeforralás és kész is :) kb harmada negyede lesz az indulási mennyiségnek, nagy labosban érdemes nekiállni. Császármorzsa mellé nagyon tuti, de üresen is meg lehet enni egy üveggel:D magas rosttartalmú táplálék. Összetevők: füge, cukor, rum. 220 mles üvegben.
Kertünkben termett gyümölcsökből készítettem sült teát. Mely tartalmaz: körtét ,őszibarackot,szedret,pirosribizlit,málnát. A gyümölcsöket kevés cukorral édesítettem,és fahéjjal fűszereztem. A termék tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás után hűtést igényel. Ízlés szerint használhatja teának,csak forró vizet kell rá önteni. Mikor a finom forró ital elfogyott a finom gyümölcsdarabok maradnak a csésze aljában,ami még mindíg finom ízletes.felhasználhatö esetleg joghurttal,vagy csak magában kanalazva. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.
Igazi gyümölcstea készíthető valódi gyümölcsből. A szárított gyümölcsöt leforrázni kicsit állni hagyjuj, édesíthető izlés szerint. Minél tovább áll annál zamatosabb. A teakeverék, semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz, csak 100% gyümölcsöt.