Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
Levesbetét. A formáját én, a nevét a férjem találta ki. Jól mutat a borsólevesben, zöldséglevesekben és nálam a paradicsomlevesben ez a favorit. 200 g
Tésztalapok az olasz tészták kedvelőinek. Húsos-paradicsomos raguval vagy zöldségekkel rétegezve, besamel mártással és sok sajttal sütve... Finom...:-) 400g / csomag
Spirálos jellegének köszönhetően bármilyen szószt foglyul ejt. Köretként és tésztasaláta alapjaként is kiválóan helyt áll. 8 tojásos
A penne tészta rengeteg módon variálható. Paradicsomos, zöldséges, tejszínes vagy rakott formában is nagyon finom ételeket készíthetünk belőle. 8 tojásos.
Ez a Dél-Olaszországból származó szép, csipkés szélű, egyenes, széles tésztafajta Savoya hercegnőjéről kapta a nevét, de a reginette szócskát is gyakran használják rá, ami annyit tesz: kis hercegnő. Kiváló választás lehet babos, krumplis tésztaételekhez, de ízletes alapanyaga lehet az oldalasból és ricotta sajtból készülő Nápolyi ragunak is. Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-)) Összetevők: búzaliszt, tojás, paradicsom, cékla, spenót 400 g / csomag
A legkedveltebb magyar tészta. Túróval vagy mákkal, dióval vagy grízesen- kinek-kinek kedve szerint. 400g/ csomag
Sütőtökkel készült tésztakülönlegesség. Darált mandulával, fahéjjal és kevés porcukorral kóstold, nagyon finom! Tehetsz rá diót vagy mákot is, de a fahéjat ne hagyd le, nem fogod megbánni. 400 g / csomag
A szarvacska egy széles körűen felhasználható, kedvelt tészta, nagyon jól passzol szaftos ételek mellé. Ezért is vált a marhapörkölt egyik kedvelt köretévé. 8 tojásos