Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Szélessy birtok

Szélessy birtok

Kedves Vásárlóink!

Termékeink a következő vásárlási időszakban (2023.10.29-31.) nem lesznek elérhetők. Jövő héten a megszokottak szerint várjuk a rendeléseket. 

Megértésüket köszönjük!

A Szélessy birtok családi gazdaság 2002-ben indult. Nem sokkal ezt követően, a növénytermesztés mellett, az állattenyésztés is nagy szerepet kapott a gazdaság életében. Napjainkra, az Aberdeen Angus szarvasmarha törzstenyészet és a Fecskehasú Mangalica törzstenyészet mellett, Német húsmerinó juhok tenyésztése is folyik a birtokon. 

Az állatok értékesítése saját vágóhídi feldolgozást követően tőkehús és késztermék formában történik. Ezáltal megvalósult a család régi álma: saját nevelésű állataik, saját kezű feldolgozás útján kerüljenek az asztalra.

A termékek előállítása során elsődleges szempont a hagyományos technológia felhasználása mellett, a tartósítószer és adalékanyag mentes, minőségi élelmiszer biztosítása. 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Állatkísérletmentes
Bio
Parabénmetes
Pálmaolajmentes
Tojásmentes
Cukormentes
Vegán
Tejmentes
sls free
Gluténmentes
Ár szerint

Mangalica Tepertő

Mangalica tepertő kb 0,20 kg/csomag kiszerelésben. Hagyományos technológiával sütött mangalica zsírszalonnából készült, TEJMENTES étkezési tepertő. 

915 Ft / csomag
4575 Ft/kg

Mangalica zsír

Mangalica zsír 500 g kiszerelésben! Hagyományos technológiával készült, adalékanyagtól mentes! Összetevők: 100 % mangalica olvasztott zsírszalonna 

990 Ft700 Ft / db
1400 Ft/kg

Mangalica zsírszalonna

Kiszerelés: kb 1 kg. A birtokon nevelt mangalicából származó vákuumcsomagolt zsírszalonna. 

1980 Ft / kg
1980 Ft/kg

Marha apróhús

 Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha kockázott apróhús. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

5379 Ft / kg
5379 Ft/kg

Marha fehérpecsenye

1 csomag körülbelül 70 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat.  Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha Fehérpecsenye. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét.  A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

6919 Ft / csomag
9884.29 Ft/kg

Marha hátszín

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha hátszín. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét.  A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 21 nap.

12295 Ft / kg
12295 Ft/kg

Marha lapocka

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha lapocka. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

6290 Ft / kg
6290 Ft/kg

Marha szegy

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha szegy. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét.  A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

6150 Ft / kg
6150 Ft/kg

Őz kolbász

Az őz kolbász a hagyományos technológia alapjait szem előtt tartva készül. Nirtit, adalékanyag és tartósítószermentes! Ellenőrzött forrásból származó, I. osztályú őz hús és saját tenyésztésű mangalica zsírszalonna felhasználásával készül. Kiszerelés: kb 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: őz hús, mangalica zsírszalonna,mangalica hús,vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény,szegfűbors

1898 Ft / csomag
7592 Ft/kg

Sertés darált hús

Sertés (durok,hamshire) darált hús lapocka és comb részekből, kb 1 kg-os kiszerelésben. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az eltarthatóság a gyártástól számított 15 nap. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.

3680 Ft / kg
3680 Ft/kg

Szeletelt füstölt marha fehérpecsenye

Nitritet és tartósítószert NEM tartalmaz! Angus marha fehérpecsenyéből készült, hagyományosan pácolt, bükkfán füstölt termék. Kiszerelés kb 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat.  Összetevők: marha hús, étkezési só, feketebors, koriander, fokhagyma, babérlevél Tárolás: + 10 °C alatti, száraz környezetben, napfénytől elzártan.  Megfelelő tárolási feltételek mellett minőségét megőrzi a gyártástól számított 180 napig. Csomag súlya: 250g

2500 Ft / csomag
10000 Ft/kg

Virsli

Angus marha és mangalica húsból készült termék, mely színe és íze is a tényleges húsfelhasználásról tanúskodik.  Tartósítószer és adalékanyag mentes termék. 6 szál/csomag. Csomag súlya kb 42 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: marha hús, mangalica hús, mangalica zsírszalonna, jégkása, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt fehérbors, állati fehérje, burgonyakeményítő, bambuszrost                              

2960 Ft / csomag
7047.62 Ft/kg