Orsótésztának is hívjuk, de fusilli a becsületes neve. Felhasználása nagyon sokoldalú: lehet köretként, szaftos húsokhoz, pörkölthöz, lehet tésztasalátában hidegen vagy melegen, rakott egytálételekben - mindenhez finom. Főzéskor megdagad, igazán kiadós! 400g/ csomag
Rizslisztből készült tészta..Fogyasztható köretként,, tésztasalátákban vagy rakott ételekben. Összetétel: rizsliszt, tojás, útifű maghéj. Gluténmentes termék! 300 g/csomag
Gluténmentes tészta lisztérzékenyeknek. Felhasználható köretként vagy rakott, sült egytálételekhez. Összetevők: rizsliszt, tojás,útifű maghéj 300g/csomag
Ahogy a neve is mutatja,egy gyufaszálhoz hasonló nagyságú száraztészta. Hazánkban leginkább bajai halászlében fogyasztják,de grízes vagy túrós tésztának is kiváló. 400 g
Különleges, csigaházat imitáló, hajlított, cső alakú tészta. A főzővíz ugyan átjárja, de méreténél fogva így is nevéhez méltóan csigalassúsággal fő meg, viszont a szósz, ami belekerül, az benne is marad. - ezt írják róla. Főzésekor vigyázz rá, ahogy kevergeted a vízben, ne törd össze... 400g/ csomag
Személyes kedvencem ez a színpompás kagylócsomag, amely akár ajándékba is adható. Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-)) Összetevők: búzaliszt, tojás, paradicsom, cékla, spenót 400 g / csomag
Apró, kagyló alakú tésztaféle. Fogyasztható köretként,készülhet belőle egytálétel, de remek kiegészítője lehet leveseknek is. Összetevők : búzaliszt, tojás 400 g / csomag
Levesbetétként ismert tészta. Főzés közben ajánlott néhányszor megkeverni, hogy elkerüljük a tészta összetapadását. Főzési idő: 5-6 perc. 200 g
Levesbetét. A formáját én, a nevét a férjem találta ki. Jól mutat a borsólevesben, zöldséglevesekben és nálam a paradicsomlevesben ez a favorit. 200 g
Tésztalapok az olasz tészták kedvelőinek. Húsos-paradicsomos raguval vagy zöldségekkel rétegezve, besamel mártással és sok sajttal sütve... Finom...:-) 400g / csomag
A legkedveltebb magyar tészta. Túróval vagy mákkal, dióval vagy grízesen- kinek-kinek kedve szerint. 400g/ csomag