Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Ital

Bodza - cirtomfű szörp

Bodza-citromfű szörp. Az illatos bodzavirág és nyugtató hatású citromfű kombonációjából egy igazán frissítő ital készíthető. A szörpöt cukorral édesítem, és hőkezeléssel tartósítom 500 ml-es kiszerelésben. A virágokat saját vegyszermentes kertemből szedem. Köszönöm, ha az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Bodza - eper szörp

Bodza-eper szörp, mennyei íze (kisfiam kedvence) mindenkit elvarázsolt aki megkóstolta. Eper rostokkal, lágyan bodzás ízzel, tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza..

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Bodza szörp

A bodza szörpöt szerintem senkinek nem kell bemutatni, mennyei illatával és ízével a tavaszt hozzá el az év minden napjan. A szörpöt cukor hozzáadásával készítem, hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Fenyőrügy szörp mézzel

Fenyőrügy szörp!  A fenyőrügy jótékony hatását már sokan ismerik, segít a megfázásos betegségeknél, köhögés csillapító hatása van. A szörpöt repce mézzel édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó, 500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza! 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Levendula szörp

Levendula szörp, természetes nyugtató hatású. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve , 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó.Köszönöm ha az üveget visszahozza. 

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Levendula-citromfű szörp

ALevendula-citromfű szörp természetes nyugtató hatású, pocakfájásra is nagyon hatásos. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, cukorral édesítve, 500 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1500 Ft / üveg
3000 Ft/l

Málna szörp

Végre érik a málna, amiből mennyei szörp készült.  Amikor készítem gyereknek érezhetem magam, hisz ez volt és most is a kedvenc szörpöm. Magas gyümölcstartalommal készítem, cukorral édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  500 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Meggy szörp

Meggy szörp, magas gyümölcstartalommal és gyümölcsrostokkal. Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, cukorral édesítve, épp annyira, hogy a meggy kicsit savanykás íze megmaradjon, magas gyümölcstartalommal 500ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Piros vegyes szörp

Piros vegyes szörp A szörpöt piros-fekete ribizliből, málnából, szederből készítem magas gyümölcstartalommal, cukorral édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l

Sárgabarack szörp cukorral

Nagyon finom frissítő készülhet belőle. Aki igazán szereti a sárgabarackot, érdemes megkóstolnia. Magas gyümölcstartalommal rostosan készítem és cukorral édesítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 500 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm szépen ha az üveget visszahozza!

1800 Ft / üveg
3600 Ft/l