Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Befőtt, lekvár

Csipkebogyó lekvár

Csipkebogyó lekvár hagyományosan passzírozva. Igyekszem a vitamintartalmát megőrizve elkészíteni. Tartósítószer hozzáadása nélkül, cukorral édesítve készült 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hütőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Csokis eper lekvár

Csokis eper lekvár Csak annyit szeretnék róla írni hogy, aki szereti a csokit és az epret, annak mindenképp meg kell kóstolnia. Mennyei.  A lekvárt minimális cukor hozzáadásával és 75 %-os étcsokoládéval készítem. Hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó.  Kiszerelés: 285 ml Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza!

1600 Ft / üveg
5614.04 Ft/l

Étcsokis meggy lekvár

75%-os étcsokoládéval ízesítve finoman savanykás lekvár, mely palacsintába vagy nassolásra csak úgy magába mennyei. Tartósítószer hozzáadása nélkül hagyományosan főzve kevés cukorral, hogy a csoki és a meggy íze igazán megmaradjon. 280 ml-es kiszerelésben. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Gesztenye-alma lekvár

Gesztenye és az alma párosítása igazán különleges és mennyei ízélmény, cukorral édesítem, és rum hozzáadásával készül.  Felhasználható palacsintába, sütikbe, vagy csak úgy kanalazva nassolni. Vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza. 

1700 Ft / üveg
6071.43 Ft/l

Khaki szilva lekvár

A Khaki szilva egy fanyar, de nagyon finom gyümölcs, amiből most lekvárt készítettem cukor hozzáadásával.  A szilva vegyszermentesen  kertünkben terem és a lekvárt tartósítószer hozzáadása nélkül készítem. 280 ml-es kiszerelésben kapható. Felbontás után hűtőben tartandó . Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.   

1500 Ft / üveg
5357.14 Ft/l

Piros ribizli lekvár - passzírozott

Vegyszer-, és műtrágyamentes környezetben nevelt, piros ribizliből készült lekvár. A lekvár passzírozva van, krémes, klasszikusnál egy kicsit lazább állagú. Tartósítószermentes, a gyümölcshöz csak cukor került, és így dunsztoltuk.  Felbontás után hűtőben tárolandó, mindig tiszta eszközzel ajánlott belenyúlni.  Az üveg 700 gramm lekvárt tartalmaz

2900 Ft2500 Ft / üveg
2500 Ft/üveg

Sárgabarack lekvar

 A sárgabarack lekvár hagyományos módon főzve, kevergetve készült, míg a megfelelő sűrűséget el nem éri. Cukor hozzáadásával, tartósítószer nélkül készúl,vegyszermentes gyümölcsböl, hőkezeléssel tartósítva, ezért felbontás után hűtőbentartandó. A termék 370 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza.   

1600 Ft / üveg
4324.32 Ft/l

Szilva befőtt

Kertünkben van pár hálás szilvafa, melyek vegyszermentesen is rengeteg gyümölcsöt adnak nekünk. Most épp befőttet készítettünk belőle fahéjjal, szegfűszeggel és cukorral ízesítve, 720 ml-es kiszerelésben. A terméket hőkezeléssel tartósítom ezért felbontás után hűtőben tartandó. A szilvákat magozva teszem az üvegbe így nem érhet minket meglepetés fogyasztása közben. Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és az üveget visszahozza. 

1300 Ft / üveg
1805.56 Ft/l

Zöld dió lekvár

 A zölddiót időben leszedve, áztatva almával lágyítva. Kellemes semmihez sem hasonlítható íze van. Cukorral édesítve tartósítószer hozzáadása nélkül készül, 280 ml-es kiszerelésben. Felbontás után hűtőben tartandó. Köszönöm ha az üveget visszahozza.

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l

Zöld füge befőtt

Ezt a különleges befőttet még a nászutunkon, Görögországban kóstoltam és azóta szerettem volna elkészíteni. Sokat kísérleteztem mire elértem, hogy majdnem olyan az íze, mint amit azon a csodás helyen vettünk. A még éretlen fügét egy érdekes hosszadalmas folyamattal dolgozom fel és mire végre elkészült nagyon finom, de erőteljesen édes különleges finomságot kapunk. A befőttet cukorral édesítem és fűszerek hozzáadásával készítem, vegyszermentesen hőkezeléssel tartósítom, ezért felbontás után hűtőben tartandó. Az termék 280 ml-es kiszerelésben kapható.  Köszönöm szépen, hogy megtisztelt bizalmával és az üveget visszahozza 

1600 Ft / üveg
5714.29 Ft/l