Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Húsáru

Grillkolbász - fehér, paprika nélküli

A közelgő nyár és grillszezon kedvéért a következő hónapokban kapható lesz gluténmentes, igazi húsból készült grillkolbászunk. Az ár a súly függvényében változhat.

500 Ft / pár
2500 Ft/kg

Jáki páros

Lecsókolbászhoz hasonló, a debreceninél vastagabb, nem csípős, nem füstölt kolbász. Kiváló csilis babhoz, rakott krumpliba, főzelék mellé. A pontos ár a súly függvényében változhat.

550 Ft / szál
2200 Ft/kg

Kenőmájas

Kiszerelés kb. 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

550 Ft / szál
2200 Ft/kg

Májas hurka

Rizzsel készül, így gluténmentes! Párban vásárolható, melynek súlya kb. 50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

1000 Ft / pár
2000 Ft/kg

Mangalica darált hús

Mangalica darált hús lapocka és comb részekből, kb 1 kg-os kiszerelésben. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az eltarthatóság a gyártástól számított 15 nap. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.

4950 Ft / kg
4950 Ft/kg

Mangalica grill kolbász

Kiszerelés: kb 40- 50 dkg/csomag  (6 szál parika nélküli kolbász / csomag). 100 % saját tenyésztésű állatok húsából készült juhbélbe töltött termék. Egyszerű és gyors ebédnek vagy nyári grillezéshez kiválóan alkalmas!  Az ár, a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: mangalica hús, mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma, őrölt feketebors, őrölt kömény,szerecsendió,szegfűbors.

2080 Ft / csomag
5200 Ft/kg

Mangalica háj

Mangalica háj körülbelül 1,0 kg-os vákuumcsomagolt kiszerelésben! Adalékanyagoktól mentes! Összetevők: 100 % mangalica háj. 

800 Ft / kg
800 Ft/kg

Mangalica kenyérszalonna

kb:25-30 dkg/csomag. Az ár a pontos súly függvényében változhat! Hagyományos technológiával készült, bükkfán füstölt mangalica kenyérszalonna. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes termék! Összetevők: mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma, feketebors, koriander, babérlevél  

2002 Ft / csomag
6673.33 Ft/kg

Mangalica kolozsvári szalonna

50 dkg/csomag. Az ár a pontos súly függvényében változhat! Hagyományos technológiával készült, bükkfán füstölt mangalica kolozsvári szalonna. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes termék! Összetevők: mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma, feketebors, koriander, babérlevél

3120 Ft / csomag
6240 Ft/kg

Mangalica lapocka

A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: 0,9 - 1,1 kg.  A birtok saját tenyésztésű Fecskehasú mangalica tenyészetéből származó termék.

6572 Ft / kg
6572 Ft/kg

Mangalica paprika nélküli kolbász, 1 pár, friss

Puhább, körülbelül 2 hetet érlelt kolbász.  Az ár a pontos súly függvényében változhat! Egy csomag tartalma: 1 pár, kb 0,25 kg. Hagyományos technológia alapján készült, bükkfán füstölt termék. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes! Összetevők: mangalica hús (60%), sertés hús (20%), mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény, szerecsendió 

1998 Ft / csomag
6660 Ft/kg

Mangalica paprikás kolbász, 1 pár, friss

Puhább, körülbelül 2 hetet érlelt kolbász.  Az ár a pontos súly függvényében változhat! Egy csomag tartalma: 1 pár kolbász, kb 0,25 kg. Hagyományos technológia alapján készült, bükkfán füstölt termék. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes! Összetevők: mangalica hús (60%), sertés hús (20%), mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt kömény, őrölt feketebors

1998 Ft / csomag
6660 Ft/kg