Vasi Zöld Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Feldolgozott termékek

Angus Marha kolbász

A marha kolbász a hagyományos technológia alapjait szem előtt tartva készül. Nirtit, adalékanyag és tartósítószermentes!Saját tenyésztésű marha és mangalica zsírszalonna felhasználásával készül. Kiszerelés: kb 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: marha hús, mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény

1910 Ft / csomag
7640 Ft/kg

Debreceni

Párban vásárolható, egy pár kb 20 dkg súlyú. Enyhén csípős. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül.  Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

625 Ft / pár
2500 Ft/kg

Disznósajt

Rendelhető 20 és 30 dekás kiszerelésben. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A zsír nyomokban tejet tartalmazhat, melyet a zsírszalonna kisütésekor adunk hozzá a szép karamell szín elérése érdekében. A tepertőkrém esetében nyomokban sem található tej, a tepertőkrém egyetlen allergén anyaga a mustár. A sajtos parizer természetesen tejes, saját sajtunk felhasználásával készül. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. A hurka rizzsel készül.

500 Ft / db
2500 Ft/kg

Füstölt angolszalonna

Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés angolszalonna. 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1750 Ft / csomag
3500 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-28
Rendelhető 2024-03-26-ig

Füstölt angolszalonna Húsvétra - 1-1,5 kg-os

Hagyományos módon, sózással, füstöléssel, saját alapanyagból készült füstölt angolszalonna (karaj rész) Húsvétra. Húsvét előttre már nem rendelhető. Előrendelést Nagyhét kedd éjfélig veszünk fel, átadás nagycsütörtökön lesz. 

4940 Ft / db
38 Ft/dkg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-28
Rendelhető 2024-03-26-ig

Füstölt csülök Húsvétra

Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt csülök (hátsó) Húsvétra. Egy darab átlagosan 1,6 kg, eltérés az árban lehet a súly függvényében. Húsvét előttre már nem rendelhető. Előrendelést Nagyhét kedd éjfélig veszünk fel, átadás nagycsütörtökön lesz.   

4480 Ft / db
28 Ft/dkg

Füstölt kolbász

Füstölt kolbászunk igazi alföldi ízvilágú, fokhagymás, köményes, paprikás, de csak nagyon enyhén csípős, sertéshúsból készült termék.  Párban vásárolható, egy pár súlya kb. 40-50 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek.  Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1750 Ft / pár
3500 Ft/kg

Füstölt kolozsvári szalonna

Hagyományos módon készült, hetekig érlelt és füstön füstölt sertés kolozsvári szalonna (császárszalonna). 50 dkg-os csomagban vásárolható. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetétel: minden húsárunk húst, szalonnát és fűszereket tartalmaz, glutén- és tejmentesek. A füstölt húsok fűszer nélkül, kizárólag sóval készülnek. Hűtve, télen 10-15 fokos kamrában/pincében tárolhatók. Minden füstölt termékünk 3-4 hétig eltartható, felületén fehér kicsapódás lehet, amit eltávolítva később is lehet fogyasztani. Gluténérzékenyek bátran fogyaszthatnak mindent, sem a fűszerek miatt, sem a gyártási folyamat okán nem tartalmaznak nyomokban SEM glutént. 

1750 Ft / csomag
3500 Ft/kg

Füstölt sertés kolozsvári szalonna

Nitritet és tartósítószert NEM tartalmaz! Hagyományos technológiával készült, bükkfán füstölt sertés kolozsvári szalonna. Kiszerelés kb 0,4kg. Az ár a pontos súly függvényében változhat.  Összetevők: sertés zsírszalonna, étkezési só, feketebors, koriander, fokhagyma, babérlevél Tárolás: + 15 °C alatti, száraz környezetben, napfénytől elzártan.  Megfelelő tárolási feltételek mellett minőségét megőrzi a gyártástól számított 180 napig.

1936 Ft / csomag
4840 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-28
Rendelhető 2024-03-26-ig

Füstölt sonka Húsvétra - 1-1,5 kg-os

Hagyományos módon, sózással, füstöléssel, saját alapanyagból készült füstölt sonka Húsvétra. Húsvét előttre már nem rendelhető. Előrendelést Nagyhét kedd éjfélig veszünk fel, átadás nagycsütörtökön lesz. 

4940 Ft / db
38 Ft/dkg

Grillkolbász - paprikás (nem csípős)

A közelgő nyár és grillszezon kedvéért a következő hónapokban kapható lesz gluténmentes, igazi húsból készült grillkolbászunk. Az ár a súly függvényében változhat.

500 Ft / pár
2500 Ft/kg

Grillkolbász - fehér, paprika nélküli

A közelgő nyár és grillszezon kedvéért a következő hónapokban kapható lesz gluténmentes, igazi húsból készült grillkolbászunk. Az ár a súly függvényében változhat.

500 Ft / pár
2500 Ft/kg